ALTRES

 

-  Conferència "El valor pedagògic de la música coral", a càrrec del compositor i director coral Javier Busto. 03/02/2018. Campus de la Universitat de les Illes Balears. Dirigida a: Estudiants del grau de mestre de la UIB, comunitat universitària, mestres, professors de conservatori, directors de cor, cantaires, etc.

-   Taula rodona   "Visions del món coral", amb la presència de Marco Antonio García de Paz (El León de Oro), Baltasar Bibiloni (compositor i pedagog), Carles Ponseti (Studium Aureum), Joan Company (Coral Universitat Illes Balears) i Irina Capriles (Musicantes de Mallorca i professora UIB). Modera: Llorenç Gelabert (Art Vocal Ensemble i professor UIB). 07/06/2019. Edifici de Sa Riera, Universitat de les Illes Balears. Dirigida a: Estudiants del grau de mestre de la UIB, comunitat universitària, mestres, professors de conservatori, directors de cor, cantaires, etc. 

-  Conferència "La gestió del temps", a càrrec del pedagog, compositor i director coral Josep Vila i Casañas. 06/03/2020. Edifici de Sa Riera, Universitat de les Illes Balears. Dirigida a: Estudiants del grau de mestre de la UIB, comunitat universitària, mestres, professors de conservatori, directors de cor, cantaires, etc.