Qui som:

 

ART VOCAL ENSEMBLE

 

Art Vocal Ensemble neix l’any 2015 amb l’afany d’aportar una nova visió del repertori i interpretació musicals i amb l'element vocal com a eix principal de totes les seves produccions, ja siguin en format a cappella, simfònic-coral, òpera, projectes participatius o seminaris d’interpretació, tècnica vocal i direcció coral.

 

Comptem amb una agrupació vocal estable formada per un aplec de persones vinculades al món de la música i entusiastes del cant coral, engrescades en un projecte innovador a partir del qual pretenem obrir nous repertoris de música antiga, clàssica i contemporània al gran públic.

Pel que fa al repertori a cappella s’han interpretat obres que abasten els períodes més representatius de la història de la música, des d’autors com Flecha, Monteverdi, da Viadana o Lotti, fins a Poulenc, Lauridsen, Bibiloni, Busto o Gjeilo.

Quant al repertori simfònic coral destaquem interpretacions com la Missa dei Filii de J. D. Zelenka, la Missa in Honorem Sanctae Ursulae de J. M. Haydn, The Messiah i el Funeral Anthem for Queen Caroline de G. F. Handel, Cantata 140 Wachet auf, ruft uns die Stimme de J. S. Bach o Oratorio de Noël de C. Saint Saens.

Per a cor i conjunt instrumental, en el marc de l’Any Llull 2016, estrenàrem les obres Espurnes d’un somni d’amor i Cant de Ramon, del compositor mallorquí Jaume Sampol a partir de textos de Ramon Llull.

Pel que fa a producció operística hem estrenat adaptacions de La Serva Padrona de G. B. Pergolesi, Così fan tutte, de W.A. Mozart, Orphée aux enfers de J. Offenbach i The Mikado d’A. Sullivan.

 

En l’àmbit formatiu s’han dut a terme seminaris de cant coral amb directors reconeguts com: Javier Busto, Marco Antonio García de Paz, Josep Vila i Casañas i Albert Hera (Itàlia).

 

 

El que més m'agrada de la música és que pot agafar coses que són doloroses, coses profundes que et fan mal, i transformar-les en quelcom hermós i bonic
(Ray LaMontagne)